Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GRINDHOUSE - HALÁLBIZTOS (EGYLEMEZES KIADÁS)
GRINDHOUSE - DEATH PROOF (2007)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller, Kultfilm
Rendezte:Quentin Tarantino
Szereplők:Kurt Russell, Rosario Dawson, Melissa Arcaro, Electra Avellan, Elise Avellan, Michael Bacall, Zoe Bell
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:115 perc


1990 Ft.Nem kapható


Texas legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnõje társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám a feléjük irányuló figyelem közül nem mindegyik mondható ártatlannak. Valaki titokban minden lépésüket követi.



Stuntman Mike, a sebhelyes arcú, cserzett bõrû férfi, gyilkos pillantásokkal fixírozza õket felturbózott autójának kormánya mögül. A lányok sörük felett ülve nem is sejtik, hogy a parkolóban, pár méterre tõlük, Mike már túráztatja halálos fegyverét, végzetes masináját...



A 70-es és 80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül a két hollywood-i fenegyerek, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmbõl áll. A Tarantino rendezte Halálbiztos nem él vissza a Ponyvaregényen és a Kill Billen felnõtt rajongók elvárásaival, ördögien szellemes gépezete most is halálbiztosan mûködik.