Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ANGYALI SZEMEK
ANGEL EYES (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Luis Mandoki
Szereplők:James Caviezel, Jennifer Lopez
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Szlovén, Szerb, Magyar, Horvát, Angol
Hang:Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:99 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Sharon Pogue nagyszerû zsaru, kemény és nem ismeri a kompromisszumokat. Chicago déli részére osztják be, ez a terület hemzseg a bûnözõktõl. Sharon naponta életveszélybe kerül, amikor drogcsempészeket, fegyveres banditákat kell letartóztatnia, vagy éppen verekedõk szétválasztása a feladata. Gyakran olyan szenvedélyes dühvel veti bele magát a munkába, hogy társa és barátja, Robby gyanítani kezdi, a nõ már akkor megismerkedett az erõszakkal, mielõtt egyenruhát öltött volna. De Sharon sosem beszél errõl. Munkamániájával kompenzálja, hogy egyáltalán nincs magánélete. A családja évekkel ezelõtt kitagadta, nem is tartja velük a kapcsolatot, nappal dolgozik, éjjel pedig magányosan búslakodik, mert vágyódik a família után.

Valahol a szomszédságában lakik Catch. Különös ember, akit emlékei kísértenek. Üres lakásban alszik, azzal tölti napjait, hogy jótékonykodik mindazokkal, akiknek szükségük van rá. Ha esni kezd, és Catch észreveszi, hogy egy autó ablaka nyitva van, feltekeri, ha egy idegen elhalad mellette, rámosolyog. Kétszer egy héten bevásárol egy mozgássérült asszonynak, Elanora Davisnek. Minden alkalommal tréfásan ugratják egymást, de Elanora már megtanulta, hogy ne tegyen fel olyan kérdéseket, amikre a férfi nem akar válaszolni. A legtöbb ember számára, aki találkozik vele, Catch különös, de ártalmatlan figura. Néhányuk szemében azonban veszélyesnek tûnik, fõleg azok gyanakszanak rá, akik nem sejtik, mit akar elérni.

Aztán egy este valaki megtámadja a szolgálatban lévõ Sharont, ám felbukkan egy rejtélyes idegen, közbelép, lefegyverzi a támadót és megmenti Sharon életét. Persze Catch az, s hamarosan kiderül, hogy korábban már találkoztak egyszer... Aztán egymásba szeretnek. De a lány nem lehet igazán boldog, mert megtudja, hogy szülei nagy partit szerveznek, ahol ismét hûséget fogadnak egymásnak, de õt nem hívják meg. Ráadásul közben nyomoz egy kicsit új szerelme múltjában, s olyasmire derül fény, amit a férfi mindenáron el akar kerülni, még ha ez azzal is jár, hogy soha többé nem látja Sharont. Mindketten nehéz döntés elõtt állnak: miután évekig együtt éltek a fájdalommal, ha elõre akarnak lépni, kockáztatniuk kell, hogy elveszítik egymást, de visszakapják az életüket...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Mozielõzetesek
Interjú a szereplõkkel
Képgaléria
Forgatási képsor