Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSILLAGKÖZI ROMBOLÓ - 1. ÉVAD (4 DVD)
BATTLESTAR GALACTICA - SEASON 1. (2005) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Sci-Fi, TV sorozat
Rendezte:Michael Rymer
Szereplők:Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:545 perc


7790 Ft.Nem kapható


Több mint 40 év telt el azóta, hogy a Kobol 12 kolóniáján élõ emberek megvívták csatájukat a saját teremtõik ellen fellázadó robotokkal, a cylonokkal. A háborút lezáró békekötés után azonban a gépek többé nem adtak hírt magukról.

Már mindenki azt hitte, hogy a két faj útjai végleg elváltak, de a cylonok nem hátráltak meg, csak a végsõ összecsapásra készültek. Ezúttal emberi alakot öltve, tökéletes álcájukat kihasználva gyengítik meg az emberiség védelmi vonalait, hogy aztán egy összehangolt támadással végsõ csapást mérjenek fajunkra.

A terv tökéletesen mûködik: az összes lakott kolónia elpusztul, és a támadást csupán néhány civil ûrhajó, valamint katonai cirkáló utasai élik túl – õk a világegyetem utolsó emberei. A túlélõk a jobb napokat látott veterán Galactica rombolóhajót és elszánt parancsnokát követve indulnak új otthont keresni: a legendákból ismert Föld nevû bolygót, a emberiség bölcsõjét próbálják megtalálni, miközben egyenlõtlen és kilátástalan küzdelmet folytatnak a túlélõket kutató cylon-hordákkal szemben...