Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A NYOMORULTAK (2 DVD)
LES MISÉRABLES (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Klasszikus
Rendezte:Josée Dayan
Szereplők:Gérard Depardieu, Christian Clavier, John Malkovich, Virginie Ledoyen, Charlotte Gainsbourg, Asia Argento, Veronica Ferres, Jeanne Moreau
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Francia, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.66:1
Hossz:400 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Jean Valjean-nak életútja során a pokoli szenvedéstõl a mennyei boldogságig mindenbõl kijut. A börtöntõl a kolostorig, a palotától a barikádokig mindenhol megfordul. Aljas kígyókkal, esendõ emberekkel és földre szállt angyalokkal egyaránt dolga akad. Õ azonban mindig, bármilyen körülmények között is becsületes ember tud maradni. Hiába jár nyomában kopóként Javert, a szigorú erkölcsû rendõrnyomozó, akinek meggyõzõdése, hogy egy volt bûnözõ nem javulhat meg soha. Õ is belátja végül, hogy elvei tévesek: Valjean olyan ember, akinek patyolat tiszta a lelke.



Victor Hugo gigászi epikai munkájának az új évezred elején készült, a legnagyobb sztárokkal fémjelzett filmes adaptációja modern értelmezést ad a régrõl ismert karaktereknek, miközben korszerû látványvilága hûen adja vissza Hugo Párizsának hangulatát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Interjú - a színészekkel és alkotókkal (Gérard Depardieu, John Malkovich, Charlotte Gainsbourg, Virginie Ledoyen, Christian Clavier, Josée Dayan)
Alternatív befejezés