Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SEBEZHETETLEN
UNBREAKABLE (2000) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Misztikus, Thriller
Rendezte:M. Night Shyamalan
Szereplők:Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright, Spencer Treat Clark
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Magyar, Lengyel, Holland, Francia, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Portugál, Spanyol, Szlovák
Hang:Magyar - Dolby Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:103 perc


2490 Ft.Raktáron
Használt


A Hatodik érzék alkotógárdájának új filmje még talányosabb, még sötétebb és még meglepõbb befejezést tartogat a számunkra.

David Dunn (Bruce Willis) biztonsági õrként tengeti életét, egy döcögõsen mûködõ házasságban egyedül kisfia (Spencer Treat Clark) jelenti neki a boldogságot. Aztán egyik nap megtörténik vele a csoda. Útban hazafele szörnyû vasúti szerencsétlenség történik, melynek fõhõsünk az egyetlen túlélõje. Nem is egyszerû túlélõ, hiszen egyetlen karcolás sem esett rajta. Davidet a sivár hétköznapok világából egy különös képregénykereskedõ (Samuel L. Jackson) rántja ki. A különleges figura már gyermekkorától fogva egy szörnyû betegségben szenved, csontjai ugyanis rendkívül gyengék és törékenyek, ezért fokozott óvatossággal és tolókocsiban kényszerül leélni az életét. Már gyermekkorától fogva a képregények világában nõtt fel, és van egy különleges elmélete: Minden embernek a világon meg van a saját ellentétje, a szegénynek a gazdag, a gonosznak a jó. Így tehát, ha õ maga ennyire sebezhetõ, akkor kell lennie egy olyan embernek, aki sebezhetetlen… És úgy gondolja, hogy David személyében megtalálta azt, aki tökéletesen beleillik ebbe az elméletbe. David eleinte persze szkeptikus, késõbb azonban kezd ráébredni ki is õ valójában…

M. Night Shyamalannak megint sikerült a nagy dobás és képes volt a Hatodik érzék sikerét megismételni. Bruce Willis megint visszafogottan játszik, ami rendkívül jól áll neki, a történet pedig elég izgalmat és csavart tartogat, hogy ne unatkozzunk.