Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
OLLÓKEZŰ EDWARD (SZINKRONOS KIADÁS)
EDWARD SCISSORHANDS (1990) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Tim Burton
Szereplők:Johnny Depp, Winona Ryder, Dianne Wiest, Alan Arkin, Kathy Baker, Anthony Michael Hall
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Észt, Horvát, Lengyel, Lett, Litván, Magyar, Román, Szlovén
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby 4.0
Cseh - Stereo
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:103 perc


1990 Ft.Nem kapható


Egy különc feltaláló élõ, érzõ, gondolkodó lényt, egy fiút barkácsol magának. A mû - akit Edward névre keresztelt alkotója - már szinte tökéletes, csak a kezek nem készültek még el. Átmeneti megoldásként hegyes, éles, ollószerû késekkel helyettesíti a feltaláló az életre kelt lény kezét, de arra már nem jut ideje, hogy befejezze, amit elkezdett - meghal, mielõtt elkészíthetné Edward végleges, emberi kezeit.



A szerencsétlen megárvult fiút egy asszony fogadja be, aki tudja, hogy Edward félelmetes gyilkos karmai soha nem tudnának ártani senkinek, lévén gazdájuk melegszívû, gyengéd ember. Edwardot lassan a városka többi lakója is befogadja és megszereti, az ollókezû pedig bravúros nyirbálótechnikájával hálálja meg ezt: még soha nem látott e föld olyan divatos frizurákat és mintára vágott bukszusbokrokat, mint Edward mûködése idején. De az idill nem tarthat örökké...



Amikor gyilkosság történik a városban, szinte mindenki az ollókezût vádolja és a fiú üldözötté válik...



A különös látásmódú filmjeirõl híres Tim Burton (Az Álmosvölgy legendája, Batman, Karácsonyi lidércnyomás, A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár) talán legkülönösebb romantikus rémmeséje egyike a filmtörténet legszebb darabjainak!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése