Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BLUEBERRY - A FEJVADÁSZ
BLUEBERRY (2004)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland, Western
Rendezte:Jan Kounen
Szereplők:Vincent Cassel, Juliette Lewis, Michael Madsen, Temuerra Morrison, Djimon Hounsou
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Francia, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:124 perc


990 Ft.Nem kapható


A tizenéves Mike Blueberry az 1870-es években települ át Luisianából a délnyugatra. Érkezését követõen nem sokkal összetûzésbe kerül egy helyi rosszfiúval, Wallace Sebastian Blounttal. A csetepaté során Mike szerelme, a prostituált Madeleine életét veszti, a sebesült fiú pedig elmenekül a városból. Életét egy indiánok törzsnek köszönheti, akik rátalálnak, és befogadják maguk közé.

Évekkel késõbb Blueberry visszatér a fehérek világába, õ lesz Palomitó város seriffje. Egy nap a helyi italmérésben verekedés robban ki, a bajkeverõk egyikérõl, Prositról pedig kiderül: valójában Werner Amadeus von Luckner báró, aki már sok ellenséget szerzett magának. Ráadásul von Luckner birtokában van egy puska, amely egy halott helybelié volt - Prosit elsõ számú gyanúsítottá lép elõ a gyilkosság ügyében. Az emberek felháborodottan meg akarják lincselni a bárót, de Blueberry megmenti õt, hogy átadhassa két fejvadásznak. Prositnak azonban sikerül egérutat nyernie.

Majd felbukkan a városkában a halottnak hitt Wallace, oldalán a szintén nem patyolattiszta multú, gazdag Sullivannel. A két férfi betársul Prosithoz, együtt szervezik a nagy aranyrablást. Az éber Blueberry természetesen tudomást szerez Wallace-ék tervérõl. Jól tudja, hogy az indiánok kincseit egy rejtélyes szellem õrzi. Runi, sámán "fivére" segít neki, aki különleges képességekkel ruházza fel, amelyek segítségével élõkkel és holtakkal egyaránt szembeszállhat...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült)
Elõzetes
Képgaléria
Egyéb - Honlap-ajánló