Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FULL METAL PANIC 4.
FULL METAL PANIC (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm, TV sorozat
Rendezte:Koichi Chigira
Szereplők:rajzfilmfigurák
Forgalmazó:RTL Filmklub
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Japán - Surround
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:125 perc


1990 Ft.Nem kapható


Sousoke a sivatagi harcok közben az amerikai katonákat elvezeti egy rejtett kanyonhoz. Mivel az egyik bajtársuk súlyosan megsebesült, kénytelenek valahonnan segítséget szerezni. Mivel Sousoke még fiatalabb korában ezen a területen harcolt, emlékeiben kutatva rátalál az elhagyatott bázisukra.



Az út során szembekerül egykori társával Zaied-el, miközben Gauron tõrbe csalja a megmaradt Mithril csapatot. Sousuke gyõztesen kerül ki a csatából és bosszút áll barátaiért. A küldetés után Kaname nem adja be könnyen a derekát, mikor Sousoke arra kéri, hogy kísérje el egy kirándulásra, ám amikor kiderül, hogy a Mithril bázisra tartanak Kaname még idegesebb lesz. Megérkezésekor azonban meglepetten tapasztalja, hogy a legénység úgy tekint rá, mint valami hõsre.



A bázison Tessa elmeséli Kanaménak a suttogók képességérõl szerzett információkat. Közben a csapat egy akcióra készül, ahol terroristák fészkelték be magukat, és az élve elõkerült Gauron a vezetõjük. A harcok során sikerül elfogniuk az ellenséget, de Melissa elég komolyan megsérül.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes