Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZAMURÁJ
ZATOICHI (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland, Zenés
Rendezte:Takeshi Kitano
Szereplők:Takeshi Kitano, Asano Tadanobu
Forgalmazó:Intersonic
Feliratok:Cseh, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Japán - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:116 perc


1990 Ft.Nem kapható


A történet XIX. századi Japánba vezet minket. Fõhõse Zatoichi, látszatra csupán egy vak vándor, aki szerencsejátékból és masszírozásból él. De az álarc mögött valójában egy kardforgató mester rejtõzik, megáldva a lélegzetelállítóan pontos szúrások és a villámgyors kardrántás tehetségével.

Zatoichi vándorlása során egy eldugott kis hegyi városkába ér, melyet Ginzo bandája tart hatalmában. A kegyetlen Ginzok mindenkit elpusztítanak, aki útjukban áll, különösen azóta, hogy felfogadták Hattorit, a félelmetes hírû ronint, aki beteg felesége megmentéséért áll be védelmi pénzszedõnek a bandába.

Zatoichi és fiatal barátja, Shinkichi egy játékbarlangban találkoznak két gésával. Okinu és testvére, Osei éppoly veszélyesek, mint amilyen gyönyörûek. A városba szüleik gyilkosai után jöttek, hogy bosszút álljanak rajtuk. Mivel az egyetlen nyom egy misztikus név: Kochinawa, a gésa-nõvéreknek trükkökhöz kell folyamodniuk, hogy megtalálják szüleik gyilkosát...

Zatoichi, aki szállásadónõjétõl már értesült a városban zajló kegyetlenkedésekrõl és a szerencsétlen sorsú kereskedõk kihasználásáról elhatározza, hogy a Gésa-nõvérekkel szövetkezve felszámolja a bandát.

Bár az elsõ leszámolás után a banda maradéka Hattorival megerõsítve felkutatja, hogy végezzen vele, de Zatoichi kezében a legendás nádtokos karddal halálos nyugalommal várja támadóit...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes