Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ERIK A VIKING
ERIK THE VIKING (1989)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Fantasy, Kaland, Vígjáték
Rendezte:Terry Jones
Szereplők:Tim Robbins, John Cleese, Terry Jones, Mickey Rooney
Forgalmazó:Cinetel
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Stereo
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:90 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A legendás angol komikuscsapat, a Monty Python (Gyalog-galopp, Brian élete) tagjai nagyszerû és látványos vígjátékukban ezúttal a viking mondavilágba nyúltak vissza, amelyben csak a Gyalog-galopp fura figuráihoz hasonlító karkaterek tucatjai kelnek életre és ez a film sem maradt hûtlen az angol humor hagyományaihoz.



Erik, a viking harcos élete egy szempillantás alatt megváltozik, amikor apró figyelmetlensége okán szerelmes lesz abba az amúgy egész helyes csajba, akit épp elõtte hányt kardélre. Na nem akarta õ megölni, de azt a kedves közönségnek is tudnia kell, hogy ez a Ragornök kora, amikor öldökölni meglehetõsen divatos elfoglaltásg volt, és aki felsült eme sokak által ûzött kedvtelésben, az cikiben maradt. Valójában az a viking harcos, aki nem ölt meg legalább egy ártatlan embert két ebédfogás között, joggal érezhette magát úgy a közösségben, mint a rohadt alma.



A békés és unalomig ismételt öldöklés és nõk megerõszakolása mellett azért még a vikingeket is képes volt kihozni a sodrából a világra boruló sötétség és a Fekete Vezér rémísztõ seregeinek állandó garázdálkodása. Elég baj az nekik, hogy õk a kiválasztottak, akik a viking csodakürt segítségével felébreszthetik az Asgaard városában horpasztó isteneket.



A békés természetû Erik áll a vikingek élére, legénységet toboroz és hajójával nekivág a hosszú útnak. Meg kell szerezniük a csodakürtöt és utána irány az istenek lak, ahol olyan meglepetés éri õket, amely csak ilyen vígjátékban képzelhetõ el...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Képgaléria
Filmográfiák - Tim Robbins