Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DOGVILLE - A MENEDÉK (EGYLEMEZES KIADÁS)
DOGVILLE (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Lars von Trier
Szereplők:James Caan, John Hurt, Nicole Kidman, Philip Baker Hall, Stellan Skarsgard, Jeremy Davies, Paul Bettany, Chloë Sevigny
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:177 perc


990 Ft.Nem kapható


Grace, a gyönyörû szökevény Dogville Isten háta mögötti városában végre menedékre lel a nyomában járó gengszterek elõl. A városka önjelölt szóvivõjének, Tomnak közbenjárására a kis közösség megszavazza, hogy befogadja a nõt. Grace cserébe elvállalja, hogy mos, fõz, takarít rájuk. Dogville lakói azonban hamarosan kimutatják a foguk fehérjét. Egyre többet követelnek szegény Grace-tõl, akinek rá kell jönnie, ebben a városban a jóság csak relatív fogalom.



A történet 1930-ban játszódik egy Sziklás-hegységbeli amerikai kisvárosban. Lars von Trier ebben a filmjében is az emberi jóság kérdését boncolgatja, de egy teljesen új, más kifejezésmódot használva, mint a Hullámtörés, Az idióták és a Táncos a sötétben címû filmjeiben.



Az összes jelenetet stúdióban forgatták nagyon kevés díszlettel, ami maximális szabadságot nyújt a színészeknek. A rendezõ tökéletesen dolgozik a fényekkel, hangokkal, a vágással és a zenével, hogy megfelelõen drámai hangulatot teremtsen.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár
Kisfilm - Filmek Dogville-rõl
Interjú
Kisfilm - Vallomások
Kisfilm - Dogville képi világa
Képgaléria - plakátok
Egyéb - Sajtótájékoztatók
Elõzetes