Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
APÁK NAPJA (SZINK.)
FATHERS DAY (1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Ivan Reitman
Szereplők:Robin Williams, Billy Crystal, Nastassja Kinski, Julia Louis-Dreyfus
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:95 perc


2990 Ft.Nem kapható


Apából néha egy is sok - a 16 éves Scottnak pedig hirtelen két apja is feltûnik a színen! Az egyik Jack, a sikeres ügyvéd, a másik Dale: neurotikus mûvészféle, magyarán egy rakás szerencsétlenség.



Hogy ez hogyan lehetséges? Egyszerû. Colette - Scott mamája - mindkét mit sem sejtõ úrnak bemeséli, hogy annak idején teherbe esett tõlük, csak nem merte bevallani. Most azonban, hogy az idõközben tinédzserré cseperedett Scott lelépett otthonról, Colette szükségét érezte, hogy az apá(ka)t felvilágosítsa.



Elindul hát a konszolidált jogász és a széplelkû öngyilkosjelölt, hogy elõkerítsék sosem látott „gyermekeiket“. Találkoznak, beszélgetnek, csak épp azt nem tudják, hogy Jack és Dale újdonsült fia egy és ugyanaz a személy...



Vérbeli komédiásból egy is emlékezetessé tud tenni egy filmet, Hollywood két fõbohóca egy produkcióban pedig valódi halálos adag a rekeszizmoknak. Billy Crystal (Harry és Sally, Irány Colorado!) és Robin Williams (Flubber - A szórakozott professzor, Jack, Madárfészek, Jumanji) megzabolázására csak egy olyan tapasztalt vígjáték-rendezõ volt képes, mint Ivan Reitman (Junior, Dave, Ovizsaru, Ikrek, Szellemirtók).


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése