Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FELPÖRGETVE
DRIVEN (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma
Rendezte:Renny Harlin
Szereplők:Burt Reynolds, Gina Gershon, Stacy Edwards, Til Schweiger, Sylvester Stallone, Kip Pardue
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:110 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Jimmy Bly újonc autóversenyzõ és a jelenlegi bajnok, Beau Brandenburg elkeseredetten küzdenek az év bajnoki címéért. Mindent bevetnek a siker érdekében, Beau még régi barátnõjét, Sophia Simone-t is dobja, mivel szerinte a lány akadályozza a koncentrálásban.



Bly csapatának tulajdonosa, Carl Henry, a mára tolószékbe kényszerült egykori autóversenyzõ úgy dönt, hogy az újonc társát, Memo Morenót egy másikkal helyettesíti, s visszahívja a veterán Joe Tantót. Joe évek óta nem ült versenyautóban, de Carl bízik benne, különösen azért, mert régebben hosszú idõn át együtt versenyeztek.



Joe Tanto azonban felejteni próbál - megpróbálja elfelejteni a hibáit, az elszalasztott lehetõségeket, nem is beszélve arról a balesetrõl, amelynek õ és egy másik autóversenyzõ majdnem áldozatul esett. De a fájdalom és a sebhelyek minden egyes nap emlékeztetik Joe-t valamikor ígéretes autóversenyzõi pályafutására, amit eldobott magától, így enged Carl unszolásának és visszatér a pályára.



Sophia, Beau dobott nõje közben Jimmy körül legyeskedik, ám Jimmy bátyja, aki egyben testvére menedzsere, megpróbálja távol tartani öccsét a szõke szépségtõl. Joe pedig még mindig kénytelen megkeseredett exnejével, Cathyvel foglalkozni - aki feleségül ment Memóhoz, autóversenyzõ társához -, de nem boldog, mindig azt mondogatja, csak azért választotta Memót, mert õ Joe fiatalabb és jobb kiadása....



Egy ambiciózus újságírónõ, Lucretia "Luc" Clans viszont Joe nyomában jár, mert elsõként akarja megírni a nagy visszatérést, amelyben Carl rendületlenül hisz.



Már csak tíz futam van hátra a szezonból, s Joe mindent megtesz, hogy ledolgozzák a hátrányt, ám közben számos külsõ és belsõ nehézséggel is meg kell küzdenie. Mindezek azonban Jimmy feljlõdését is elõsegítik, a fiatalember nagy versenyzõvé növi ki magát, és sosem felejti el, ki segítette õt az elsõ hely elérésében.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Képgaléria
Interjúk