Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PÉNZT ÉS ÉLETET
WHERE THE MONEY IS (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi
Rendezte:Marek Kanievska
Szereplők:Paul Newman, Linda Fiorentino, Dermot Mulroney
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Hossz:88 perc


990 Ft.Nem kapható


Henry, a mesteri bûnözõ betegséget szimulál, és szanatóriumba kerül. Carol nõvért azonban Henry egy pillanatra sem tudja megtéveszteni. Carol unja a munkáját, és elégedetlen házasságával. Régen érezte igazán jól magát - talán akkor utoljára, amikor a gimnáziumi szalagavató bálkirálynõje lett. Feleségül ment Wayne-hez, aki egykor a bálkirály volt, de ma éjszakai mûszakban dolgozik egy gyárban. És épp, amikor már majdnem õrületbe kergetik Carolt házassága szürke hétköznapjai, érkezik egy titokzatos új páciens az ápolóotthonba.

Henry múltja felébreszti Carol kíváncsiságát. Meg van róla gyõzõdve, hogy a férfi nem az, akinek elsõ látásra tûnik. Nem nyugszik, míg ki nem deríti a férfi titkát. Henry olyasmit szabadít fel a nõben, amirõl õ maga sem tudott: Carol ráveszi Henryt, hogy csináljon még egy balhét...

Bár tudja, hogy rosszul teszi, Henry beleegyezik, hogy megmutassa Carolnak és Wayne-nek trükkjeit. És ez a különös trió nekivág egy gondosan megtervezett, akciódús, kalandos éjszakának, hogy megszerezzenek mindent: Pénzt és életet.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése