Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TORRENTE 3. - A VÉDELMEZŐ
TORRENTE 3 - EL PROTECTOR (2005)

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Vígjáték
Rendezte:Santiago Segura
Szereplők:Santiago Segura, Yvonne Scio, Javier Gutiérrez, José Mota
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:94 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


A népszerû Európa parlamenti képviselõ, Giannina Ricci Spanyolországba látogat. Célja, hogy fényt derítsen egy hatalmas multicég, a Petronosa sötét üzelmeire és bezárassa a súlyosan környezetszennyezõ vállalatot. A cég a legmagasabb szinten reagál: a fõnökök lefizetik a biztonsági szolgálat két vezetõjét, hogy támogassák a Ricci kisasszony ellen tervezett orvgyilkosságot.



A merénylettel biztosra mennek, ezért José Luis Torrentét - aki nagy valószínûséggel a világegyetem legkreténebb organizmusa - bízzák meg azzal, hogy a képviselõnõt spanyolországi tartózkodása alatt megvédje. Sõt, azt is rábízzák, hogy az „elit” alakulat tagjait õ válassza ki és készítse fel a feladatra.



Hegyomlás és súlyparádé: a hülyék gyülekezetével - akik még Torrentén is túltesznek - a világ legidiótább bandáját sikerül összehozni. Torrente véd és szolgál - és a pokol elszabadul…



Miért szeretnivaló ez a zseniális tahó, Torrente, a spanyol filmek álzsaruja, negatív nemzeti hõse? Talán mert bár egy igazi aljadék, mégsem gonosz. A legváratlanabb, és persze a legutolsó pillanatban képes hõssé válni. A kultsorozat harmadik részét a madridi filmbemutatót követõen, egyetlen hét alatt egymillió-négyszázezren látták a mozikban.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Tévészpot (televíziós elõzetes)
Videóklip
Kisfilm - Így készült a fõcímdal
Elõzetes