Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TŰZVESZÉLY
CATCH A FIRE (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Thriller, Történelmi
Rendezte:Philip Noyce
Szereplők:Tim Robbins, Derek Luke, Bonnie Mbuli
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Dán, Finn, Izlandi, Magyar, Norvég, Svéd
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:97 perc


2990 Ft.Nem kapható


Patrick Chamusso (Derek Luke) szeretõ férj és két kislányának gondos apja. Mûvezetõ Dél-Afrika legnagyobb olajfinomítójában, a Secundában, szabadidejében pedig a helyi fiú focicsapat edzõje. Nagyon ügyel arra, hogy az apartheid által a feketékre nehezedõ nyomás ellenére apolitikus maradjon.



A ravasz és karizmatikus Nic Vos rendõrezredes (Tim Robbins) azon dolgozik, hogy rendet teremtsen az ingatag helyzetekben, melyek egyre gyakoribbak, amióta az Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) nevû jogfosztott aktivista szervezet az apartheid ellen próbálja összefogni a feketéket. Vos felesége és két lánya biztonságáért is aggódik.



Kettejük sorsa akkor találkozik, amikor az ártatlan Patrickot 1980 júniusában meggyanúsítják az olajfinomító ellen elkövetett szabotázzsal, és letartóztatják. Az alibije bizonytalan, és Vos emberei brutális kihallgatásoknak vetik alá, miközben Vos egyre beljebb furakszik a Chamusso család életébe, és végül Patrick feleségét is bebörtönzi és megkínozza.



Noha Patrick és felesége hamarosan kiszabadulnak a fogságból, Partick az események hatására teljesen átértékeli korábbi vezérelveit, és akcióba lép...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréseAudiókommentár - Philip Noyce, Robyn Slovo, Patrick Chammuso, Shawn Slovo, Tim Robbins, Derek Luke és Bonnie Henna közremûködésével
Kimaradt jelenetek