Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MIELŐTT LEMEGY A NAP / MIELŐTT FELKEL A NAP DÍSZDOBOZ (DUPLALEMEZES TWINPACK KIADÁS)
BEFORE SUNRISE / SUNSET

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus
Rendezte:Richard Linklater
Szereplők:Ethan Hawke, Julie Delphy
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:174 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Volt olyan az életedben, akinek emléke máig kísért? Akivel kapcsolatban eszedbe jut: mi lett volna ha...? A díszdoboz segítségével nyomon követheted Jesse és Celine sorsát az elsõ felejthetetlen bécsi éjszakájuktól (Mielõtt felkel a nap) a kilenc évvel késõbbi párizsi
találkozásukig (Mielõtt lemegy a nap).

Szerelem elsõ látásra: Mielõtt felkel a nap

Ricard Linklater (Tökéletlen idõk) újabb elmés mesét alkotott válaszút elõtt álló fiatalokról. Az amerikai Jesse (Ethan Hawke) és a francia Celine (Julie Delpy) egy Budapestrõl Párizsba tartó vonaton találkoznak, szinte azonnal vonzódni kezdenek egymáshoz és együtt fedezik fel az éjszakai Bécset. Miközben végigjárják a varázslatos város fõbb látványosságait és megismerik változatos lakóit, megosztják egymással élményeiket, álmaikat, reményeiket és csalódásaikat. Erre az éjszakára örökké emlékezni fognak. Jesse és Celine minden pillanatot megragadnak, az utolsó másodpercet is kiélvezik, mielõtt felkel a nap.

Hangok: magyar (2.0), angol (2.0)
Feliratok: magyar, angol
Játékidõ: 97 perc
Képarány: 1,85:1 – 16:9

Szerelem második látásra: Mielõtt lemegy a nap

Ethan Hawke és Julie Delpy Richard Linklater rendezõvel karöltve ismét lenyûgözõt alkotott. Mikor a 90-es évek közepén Jesse és Celine elõször találkoztak, spontán együtt töltött óráik sorsdöntõnek bizonyultak. A sors csalafintaságának köszönhetõen kilenc évvel késõbb újra találkoznak, ezúttal Párizsban, és csak egy röpke délután áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék, lesz-e folytatás. A nagyrészt valós idõben játszódó film természetes és meghitt, és tobzódik az olyan gyönyörû pillanatokban, amelyek a szerelmet éltetik.

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), török (2.0)
Feliratok: magyar, angol, török, bolgár, horvát, román, szerb, szlovén
Játékidõ: 77 perc
Képarány: 1,85:1 – 16:9