Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MOULIN ROUGE! (SZINKRONOS INTERCOM KIADÁS)
MOULIN ROUGE! (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Musical, Romantikus
Rendezte:Baz Luhrmann
Szereplők:Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Lengyel, Lett, Litván, Magyar, Orosz, Román, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Török - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:122 perc


2990 Ft.Nem kapható


Pompa, fény, szabadság, szerelem: a Moulin Rouge a századforduló Párizsának fényözönébõl is kiragyogott. E mulatóban gyûltek össze mindazok, akiknek még több szabadságra, még több vadságra és fõleg még több vágyra volt szükségük.

Ebbe a különös, elvarázsolt világba csöppen bele az ifjú költõ, Christian (Ewan McGregor). A bûnös öröm útjain egy törpe növésû zseni, Toulouse Lautrec (John Leguizamo) vezeti õt. De Christian valaki más miatt válik rabjává e világnak: õt Satine-nek (Nicole Kidman) hívják, õ a mulató csillaga és a város imádott prostituáltja.
Minden férfi érte rajong. Satine és Christian szerelme valószínûtlen és lehetetlen kitérõ csupán az örök mulatság városában. Szerelmük és kalandjaik látványos története beleolvad a zene és tánc állandó kavargásába, a hóbortok és perverziók, a nyílt és titkolt vágyak körtáncába.

A Rómeó + Júlia rendezõje még elõzõ filmjénél is látványosabb, különösebb filmet készített, melyet nemcsak a világhírû szereplõk, Ewan McGregor és Nicole Kidman tesz felejthetetlenné, hanem az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereibõl álló zene is.