Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HÓHATÁR - A FÉLELEM FELPÖRGET
EXTREME OPS

Formátum:DVD
Műfaj:Kaland, Thriller, Sport
Rendezte:Christian Duguay
Szereplők:Devon Sawa, Bridgette Wilson, Rupert Graves, Rufus Sewell, Heino Ferch, Joe Absolom, Jana Pallaske, Liliana Komorowska, Klaus Löwitsch
Forgalmazó:SPI
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:93 perc


690 Ft.Nem kapható



A reklám-szakember Jeffrey (Rupert Graves), a rendezõ Ian (Rufus Sewell) és az operatõr Will (Devon Sawa) arról híresek, hogy a gazdag megbízóik termékeit reklámozó filmet bármi áron leszállítják. A team ezúttal kivitelezhetetlennek tûnõ feladatot vállal: egy új digitális videókamerát akarnak reklámozni úgy, hogy felveszik három kiváló síelõ bravúrját, amint leköröznek, sebességben túlszárnyalnak egy lavinát.
Az osztrák Alpokba tartó forgatócsoporttal utazik a gyönyörû sí-versenyzõnõ Chloe (Bridgette Wilson), a vadóc snowboardozó Kittie (Jana Pallaske) és a 19 éves fenegyerek, Silo (Joe Absolom). A stáb egy négyezer méter magasságban fekvõ üdülõhelyen üti fel táborát, ám hamarosan rájönnek, nincsenek egyedül...
A szerb háborús bûnös Pavle (Klaus Löwitsch), aki nemrég lelte "megrendezett" halálát egy repülõgép-szerencsétlenségben, itt bujkál a hegyekben barátnõje Yana (Liliana Komorowska), fia Slavko (David Scheller) és egy terrorista banda társaságában, akik mindenre elszántak küldetésük teljesítése érdekében. Így az eleve veszélyesnek ígérkezõ, merész mutatvány még a vártnál is veszedelmesebbnek bizonyul. A síelõ álom-csapat és a bátor forgatócsoport immár az életéért küzd.

A maga is bravúros síelõ Christian Duguay rendezésében készült Hóhatár filmen még soha nem látott, fantasztikus mutatványokkal kápráztatja el a nézõt, vérfagyasztó példáját mutatva be annak, ahogy kivételes képességû síelõk a végletekig feszítve a húrt teszik próbára sport-tudásukat és bebizonyítják, hogy néha egyetlen fegyver is lehet kétélû.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Eredeti elõzetes
Werkfilm
Kisfilm - Marcin: One day
Kisfilm - Soós Csaba és Zaza: DHBP 2004 - Magyarok 8000 méter felett