Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A KÖR 1.-2. DÍSZDOBOZ (2 DVD)
THE RING 1-2

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Gore Verbinski, Hideo Nakata
Szereplők:Elizabeth Perkins, Brian Cox, Simon Baker, Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman
Forgalmazó:Universal
Képformátum:16:9 - 2.35:1


6490 Ft.Nem kapható


A kör:

Képzeld el, mit éreznél, ha megnézel egy felkavaró képekkel teli videókazettát, majd megcsördül a telefonod, s egy ismeretlen hang közli veled, hogy hét nap múlva meghalsz!

Hírek szerint pontosan ez történik egy amerikai városban, ahol - úgy mondják - kézrõl kézre jár egy rejtélyes kazetta, és aki csak látta, mind meghalt utána! Rachel Keller egy újság riportere, és mindaddig kétkedve fogadja a sztorit, míg négy tinédzser titokzatos körülmények között meg nem hal. Rachelt ekkor már nem hagyja nyugodni az eset, leginkább azért, mert az egyik áldozat az unokahúga volt. Megszerzi a kazettát és megnézi. Megszólal a telefon, és ettõl kezdve nála is elkezdõdik a hátborzongató események sora. Kénytelen segítséget kérni barátjától, Noah-tól, mert idõközben kisfia élete is veszélybe került, és csak hét napjuk maradt, hogy megoldják a rejtélyt.

A kör 2:

Naomi Watts visszatér Rachel Keller oknyomozó riporter szerepében, és ezzel folytatódik a rettegés A kör 2-ben. A hátborzongatóan feszült thriller még az elsõ résznél is félelmetesebb.

A kísértõ emlékek elõl menekülõ Rachel, fiával új életet kezd egy oregoni kisvárosban. Ám amikor egy helyi bûntény helyszínén felbukkan egy titokzatos, felcímkézetlen videokazetta, Rachel ráébred, hogy a bosszúszomjas Samara visszatért, hogy még elszántabban rója a borzalom könyörtelen köreit. Rachelnek ismét kétségbeesett élet-halál harcban kell szembeszállnia Samarával, hogy saját és fia életét megmenthesse.


Extrák:
A kör:

Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Körök (mi történt a két rész között) (kb. 16 p.)
így készült - A kör készítése (szereposztás és interjúk a film készítõivel) (kb. 8 p.)
Ne nézd meg (kb. 16 p.)
A videó (hosszú változat) (kb. 2 p.)
Elõzetes
A kör 2 elõzetese
A kör 2. – A videó (a hátborzongató fekete-fehér képsor) (kb. 1 p.)

A kör 2:

Körök
Fókuszban a képzelet
Samara - A szemtõl a jelképig
A kör 2 kísértete
így készült - HBO First Look
Kimaradt jelenetek
Éjszakai járat
A kör 1 elõzetese