Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EGY TISZTA NAP SZEMBENÉZHETSZ AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGGAL
ON A CLEAR DAY YOU CAN SEE FOREVER (1970) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Vincente Minnelli
Szereplők:Barbara Streisand, Yves Montand, Bob Newhart
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Francia, Görög, Héber, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Olasz, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Mono
Spanyol - Mono
Olasz - Mono
Francia - Mono
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:124 perc


4490 Ft.Nem kapható


A különc, láncdohányos Daisy nem hétköznapi lány. Néha megmagyarázhatatlan megérzései vannak - még mielõtt megszólalna a telefon, gyakran már nyúl is a kagyló felé. Ennek azonban nem tulajdonít túl sok jelentõséget.

Võlegénye unszolására viszont elszánja magát, és megpróbál leszokni a cigirõl. Azt gondolja, a hipnózisos módszer lenne a legcélravezetõbb, ezért felkeresi Dr. Marc Chabot-ot, aki azonnal kezelésbe veszi a lányt. A mély hipnózisban Daisy viselkedése megváltozik: kiderül, hogy látó, aki képes visszaemlékezni korábbi életére. A tudatalattijából elõbukkan Melinda, a XIX. századból, és a doktor hamar beleszeret az ellenállhatatlan stílusú lányba, Daisy elõzõ személyiségébe.

A helyzet tovább bonyolódik, amikor Daisy lassan rájön, hogy elege van a võlegényébõl, és egyre jobban vonzódik az orvosához, aki viszont nem õt szereti, hanem Melindát – aki viszont benne él...

A sikeres színpadi musical filmváltozatában Barbra Streisand alakítja Daisy-t, az orvos szerepében pedig Yves Montand-t láthatjuk.