Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A VASMACSKA KÖLYKEI
OVERBOARD (1987) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Garry Marshall
Szereplők:Goldie Hawn, Kurt Russell, Edward G. Robinson, Katherine Helmond
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Izlandi, Görög, Cseh, Bolgár, Angol, Portugál, Török
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Cseh - Stereo
Lengyel - Stereo
Török - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:108 perc


9990 Ft.Nem kapható


Egy elkényeztetett milliomosfeleség, Joanna Stayton megbízza Dean Proffittot, egy ügyes kezû asztalosmestert, hogy készítsen nagyobb gardróbszekrényt flancos jachtjára, mert már nem férnek el a drága ruhái sehol. Gyûlölet ez elsõ pillantásra: Dean kikészül a mindennel elégedetlen, hisztis cicababától, Joanna pedig felhúzza magát azon, hogy a férfi nem is rejti véka alá a véleményét - egy mozdulattal a tengerbe hajítja az asztalos összes szerszámját és fizetés nélkül kirúgja a jachtról.

Isten azonban nem bottal ver, a hisztis Joanna feje mégis megfájdul, amikor nem sokkal késõbb kiszédül a hajóból és egy másik jacht elüti. Amnéziás lesz, azt sem tudja kicsoda, és hogy került a vízbe, férje pedig – aki alig várta már, hogy megszabaduljon tõle – úgy tesz, mintha még soha nem látta volna.

Dean úgy érzi, most jött el az ideje annak, hogy az asszony megfizesse tartozását. Azt állítja, hogy Joanna az õ felesége. Hazaviszi a gazdag, sznob nõt, aki boldogan elhiszi, hogy õ egy középosztálybeli háziasszony négy eleven kölyökkel, csak azt nem tudja, miért felejtett el mosogatni és takarítani is. De nem baj, majd belejön...