Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VONATRABLÓK
THE TRAIN ROBBERS (1972)

Formátum:DVD
Műfaj:Western
Rendezte:Burt Kennedy
Szereplők:John Wayne, Rod Taylor, Ben Johnson, Ann-Margret
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Olasz, Norvég, Német, Magyar, Lengyel, Izlandi, Horvát, Héber, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Angol, Portugál, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Mono
Német - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:16:9 - 1.40:1
Hossz:88 perc


6990 Ft.Raktáron
Használt


Három polgárháborús veterán (John Wayne, Rod Taylor, Ben Johnson) összeáll egy vonatrabló özvegyével (Ann-Margret), hogy felkutassák azt a félmillió dollár értékû aranyat, amit a néhai férj rejtett el. Az özvegyasszony eltökélt szándéka, hogy visszajuttassa az aranyat a bankhoz, ahonnan ellopták, és ezzel tisztázza a család nevét.
Csakhogy a halott férj volt társai inkább maguknak szeretnék megszerezni a zsákmányt, és a siker érdekében még a gyilkosságtól sem riadnak vissza. Velük együtt még egy magányos lovas is a kincskeresõk nyomába szegõdik, aki szemlátomást elõre látja a csapat valamennyi mozdulatát.
A Vonatrablókban minden adott, ami elengedhetetlen egy klasszikus John Wayne westernhez: izgalmakban bõvelkedõ kalandok, színes karakterek, fanyar humor és természetesen az ököljog gyakori alkalmazása. A stílus rajongói számára kihagyhatatlan!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Eredeti werkfilm: A Wayne-vonat
Vadonatúj werkfilm: Egy filmben egy western legendával
John Wayne-filmek elõzetesei