Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A MILLIÓ DOLLÁROS HOTEL
THE MILLION DOLLAR HOTEL

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Wim Wenders
Szereplők:Jeremy Davies, Milla Jovovich, Mel Gibson
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:121 perc


500 Ft.Raktáron
Használt


Los Angeles, 2001 tavaszán. A nagy multik felhõkarcoló irodáinak árnyékában található a Millió Dolláros Hotel, mely a társadalom perifériáján élõ, az „amerikai álmon” kívül rekedt különcök gyûjtõhelye.
Egy nap a hotel váratlanul a hírek és a közérdeklõdés középpontjába kerül: Izzy, a narkós mûvész rejtélyes körülmények között lezuhan az intézmény tetejérõl. Vajon baleset volt, vagy öngyilkosság, esetleg valaki egyszerûen lelökte onnan? A városnak ebben a negyedében normális körülmények között senkit sem érdekel egy ilyen eset, Izzy halála azonban rövid úton a botránysajtó címlapjára kerül. Barátai és szállószomszédai legnagyobbb meglepetésére ugyanis kiderül, hogy Izzy egy multimilliomos sajtómágnás fia volt.
Az ügy felderítésével megbízott kérlelhetetlen FBI nyomozó, Skinner szemében a hotel minden egyes lakója potenciális gyanúsított. Nyomozásának elõrehaladtával egyre jobban összemosódik álom és valóság, bûnös és áldozat. A sztoikus Skinner a végén már maga se tudja ki õrült, és ki normális.


Extrák:
• Hangbeállítás
• DVD ajánló
• Jelenetválasztás
• Kisfilm
• Elõzetes