Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HALÁLI FEGYVER
National Lampoon's Loaded Weapon (1993)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Gene Quintano
Szereplők:Emilio Estevez, Jon Lovitz, Samuel L. Jackson, Tim Curry, Whoopi Goldberg, William Shatner, Kathy Ireland, Frank McRae
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:4:3
Hossz:86 perc


2490 Ft.Raktáron
Új, bontatlan



FIGYELEM! A MAGAZIN A MEGJELENÉSIG SZEMÉLYESEN IS KÉRHETŐ! KÉT HELYSZÍNRE LEHET KÉRNI A MAGAZINT: VAGY A SZERKESZTŐSÉGBE (13.KER., LEHEL ÚT 8), VAGY A DVD-PLANET DVD TÉKÁBA (13.KER.,ÁRPÁD ÚT 6, ÁRPÁD CENTER). EZT AZ INFÓT A KOSÁRNÁL A RENDELÉST SEGÍTŐ INFÓKHOZ ÍRD BE!



Jack Colt (Emilio Estevez) szimpatikus Los Angeles-i zsaru. Wes Lugen (Samuel L. Jackson) szintén. Társak, csakúgy, mint Mel Gibson és Danny Glover a Halálos fegyverben. Egyikük fehér, másikuk fekete, csakúgy, mint Gibson és Glover. Egyikük idegbajos, a másikuk az egyik idegeire megy – mintha csak Melt és Danny-t látnánk.
A különbség azonban mégis óriási! A mi két zsarunk ugyanis egészen más módszerrel nyomoz! Ha kell, átsétálnak A bárányok hallgatnak helyszínére, hogy magától Hannibal Lectertôl informálódjanak arról, hogy milyen ízû az emberhús. Michael Douglas nyomdokain haladva megismerkednek egy vérszomjas nôszemély elemi ösztöneivel, mellesleg pedig egy gyilkossági ügyben is nyomoznak, de ez már nem is olyan érdekes…

A Csupasz pisztoly filmek keltette sikerhullámot lovagolta meg a Haláli fegyver, amely a Halálos fegyver sorozat mellett még legalább egy tucatnyi sikerfilmet parodizál. A nagyszerû szereplôgárdának (Charlie Sheen, Bruce Willis, Christopher Lambert, Denise Richards, Denis Leary, Jon Lovitz, Whoopi Goldberg, F. Murray Abraham epizódszerepekben!), és a szünet nélkül záporozó poénoknak köszönhetôen nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a mûfaj egyik legjobb darabja!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A szereplôk és a stáb bemutatása