Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSAK AZ A SZEX
Anything Else (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Romantikus
Rendezte:Woody Allen
Szereplők:Christina Ricci, Danny DeVito, Jason Biggs, Stockard Channing, Jimmy Fallon
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Mono
Magyar - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:104 perc


3990 Ft.Nem kapható


Jerry (Jason Biggs), a feltörekvõ New York-i író elsõ látásra szerelembe esik a szabad szellemû, vonzó színésznõvel, Amandával (Christina Ricci). Már az elsõ beszélgetés alatt végzetes vonzalom alakul ki közöttük, és a boldogság kapuja szélesre nyílik Jerry elõtt.
Jerrynek azonban hamar szembesülnie kell azzal a ténnyel, hogy az élet Amandával nem is olyan egyszerû. A fiatal lány ugyanis rendkívül hisztis, önzõ, ideges, bulémiás, láncdohányos, krónikus elkésõ, képes megenni egy egész hûtõszekrényt és egy gyógyszertárnyi pirulát. Mindezek mellett Jerryn kívül szinte minden más férfihez vonzódik szexuálisan, ráadásul alkoholista édesanyját is odaköltözteti csöppnyi lakásukba.
De mit is számít mindez, ha õzikeszemeivel Jerryre néz, és a fiú képtelen ellenállni neki, bármit megbocsát szerelmének.
Jerry nemcsak barátnõjének nem tud nemet mondani, ott van még használhatatlan pszichológusa és tehetségtelen ügynöke (Danny DeVito) is.
A sziporkázóan szellemes romantikus vígjátékban az Amerikai Pite sztárja, Jason Biggs és az Addams Family óta vonzó hölggyé cseperedett Christina Ricci nyújt nagyszerû alakítást.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
DVD Ajánló
Elõzetes
Filmográfia
Sajtókönyv