Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VILLÁM ÉS FÜRGELÁB
THUNDERBOLT AND LIGHTFOOT (1974)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Michael Cimino
Szereplők:Clint Eastwood, Geoffrey Lewis, George Kennedy, Jeff Bridges, Catherine Bach
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Egyéb, Francia, Görög, Holland, Magyar, Olasz, Spanyol, Svéd
Hang:Angol - Mono
Német - Mono
Francia - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:4:3 - 2.35:1
Hossz:110 perc


2990 Ft.Nem kapható


Szarvasvadászért néhány évvel késõbb Oscar-díjat nyert neves rendezõ, Michael Cimino elsõ filmje nem csak a rendezõnek hozta meg a sikert, de a fõszereplõ, Clint Eastwood is ki tudott törni általa a korábbi "kemény-zsaru" skatulyából, míg Jeff Bridges élete második Oscar-jelölését kapta meg alakításáért!

A bûnös élettõl visszavonult Villám és a kedves csavargó, Fürgeláb különös körülmények között találkoznak. Villám ugyanis egy fegyveres üldözõ elõl menekülve huppan be Fürgeláb mellé, aki történetesen egy lopott autóban ücsörög. A különös páros elõtt izgalmas és vidám út áll: céljuk, hogy odaérjenek egy rejtekhelyre, ahol Villám egy évekkel korábbi rablásból származó zsákmányt rejtette egykori bûntársaival. Csakhogy a régi cimborák is éppen a rejtekhely felé tartanak, de mind Red és Goody, mind pedig Villám és Fürgeláb csak késõn érhet oda, a zsákmánynak ugyanis az azóta lebontott rejtekhellyel együtt nyoma veszett...

Ha azonban már így összejöttek, elhatározzák, hogy nem hagyják annyiban a dolgot és kidolgoznak egy nagyszerûnek tûnõ tervet arra, hogyan ismételjék meg az egykor sikeres rablást!