Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FÚJD SZÁRAZRA, ÉDES!
BLOW DRY (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Paddy Breathnach
Szereplők:Alan Rickman, Rachel Leigh Cook, Josh Hartnett
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:89 perc


990 Ft.Nem kapható


A hajcsavarás, a spirál dauer, a fóliás melír, az opta, a Sassoon-vágás és hasonlók izgalmas mélységeinek feltárása általában csak a fodrászszakma mûvelõinek jut osztályrészül. Vannak azonban olyan események is, amikor a többnyire csak a búra alatt üldögélõ átlagemberek számára is megnyílik a tincsek valódi birodalma.

Ilyen esemény részesei lehetnek az angliai kisváros lakói is, amikor kiderül, hogy a Nemzeti Fodrászbajnokság aktuális fordulóit éppen náluk bonyolítják majd.

A helyi hajszobrász, Phil Allen (Alan Rickman) nagy reményekkel készül a megmérettetésre, ám kissé árnyékot vet lelkesedésére a tény, hogy egyik legnagyobb ellenfeleként éppen exfelesége, Shelley (Natasha Richardson) lép az ollócsattogtatástól hangos harctérre. A kellemetlen konkurencia megjelenése azért is kínos, mivel Philben régi sebeket tép fel: egykori asszonya ugyanis éppen a tíz évvel ezelõtti verseny estéjén szökött meg modelljével, Sandrával (Rachel Griffiths), hogy szerelmes pillantások közepette saját szépségszalont nyissanak – ezzel Phil nyakába varrva egyetlen fiuk, Brian (Josh Hartnett) felnevelését. Az idõközben felnõtt fodrászcsemete apja fésûnyomait követve szintén illatos babérokra pályázik, hiszen unja már a helyi hullaház vendégeinek fazonigazítását. Hogy teljes legyen a mezõny, megjelenik Phil régi riválisa, Ray Roberts (Bill Nigby) is, aki a Brian számára nem éppen közömbös lányát, Christine-t (Rachael Leigh Cook) ülteti a modellszékbe. Az impozáns mezõny összeállt, kezdõdhet hát a nagy összecsapás. Szárító izzítva, olló a jobban, fésû a balban! Mindenki kész? Akkor… hajrá!