Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ IGAZSÁG ÓRÁJA
CITY BY THE SEA (2002)

Műfaj:
Rendezte:
Szereplők:Robert DeNiro, Frances McDormand, James Franco, Eliza Duskhu
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:108 perc


1990 Ft.Rendelhető, szállítás beszerzés után


Vincent LaMarca New York-i gyilkossági nyomozó mögött hosszú, sikeres pályafutás áll, komoly hírnevet szerzett magának, mivel szinte a munkájának szentelte az életét. De legutóbbi esete kivizsgálása során a mércét még magasabbra kellett tennie, ugyanis az ügy gyanúsítottja nem más, mint a saját fia. Õ és Joey ugyan fájdalmasan elidegenedtek egymástól, amióta LaMarca elvált a feleségétõl, és otthagyta Long Beachet hogy Manhattan névtelen utcáin járõrözhessen. Eredményes karriert mondhat magáénak a New York-i rendõrségen, de magányosan él, még barátnõjét sem engedi igazán közel magához. A legközelebbi kapcsolatban társával, Reg-gel áll, de ez nem terjed tovább a szolgálati viszonynál.

Amíg Vincent a jelen bûnügyeit kutatta, nem kellett foglalkoznia a fájdalmas múlttal vagy bánkódnia amiatt, hogy fiával való kapcsolata zátonyra futott. De most a gyilkosság kinyomozása miatt vissza kell térnie Long Beachra, ahol ismét kísérti a múlt, amelynek emlékei egész életén át gyötörték: apja halála, akit gyilkossággal vádoltak és kivégeztek, amikor Vincent még kisfiú volt.

Nyomozás közben LaMarca rájön, hogy saját, fel nem dolgozott fájdalma, és az, hogy apaként csõdöt mondott, komoly hatást gyakorolt Joey életére, és most, úgy tûnik, 18 éves éves fia is hasonló cipõben jár. Zsaruként Vincentnek bíróság elé kell állítania a tettest, apaként pedig meg kell találnia a módját, hogy megmentse a fiát...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Így készült
Audiókommentár
Interjú
Felvételek a forgatásról
Elõzetes
Képgaléria