Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
CSILLAGKÖZI INVÁZIÓ
STARSHIP TROPPERS (1997)

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi, Akció
Rendezte:Paul Verhoeven
Szereplők:Dina Meyer, Denise Richards, Michael Ironside
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Francia, Holland, Magyar, Olasz
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Olasz - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:124 perc


1990 Ft.Nem kapható


A jövõben járunk. Már nem kérdéses, hogy a földlakókon kívül létezik más életforma is az univerzumban. Sajnos az is kiderült, hogy ezek az óriásrovarra emlékeztetõ lények egyáltalán nem szeretnének kommunikálni velünk - csupán leigázni akarnak minket. A háború évtizedek óta zajlik, de most érte el eddigi legkritikusabb pontját: a rovarok ugyanis a külsõ bolygók után most a Földre összpontosítják erejüket...

Rico a középiskola után azonnal jelentkezik a hadseregbe. Eleinte ugyan nem hazafias meggondolás vezérli - egyszerûen csak imponálni akar szerelmének, Carmennek, aki pilótának készül a légierõnél.

Rico a kiképzõtáborban kiemelkedõ teljesítményt nyújt, ezért elõléptetik szakaszvezetõvé. Egy tragikus baleset miatt azonban - melyért õ is felelõs - Rico úgy dönt: otthagyja a sereget. Ekkor érkezik a hír, hogy a rovarok támadást indítottak bolygónk ellen, és porig rombolták a fiú szülõvárosát, Rio de Janeirót. Ricónak nincs más választása: visszatér a hadseregbe, és bajtársaival együtt elindul az ûrbe, hogy megvédje az emberiséget a betolakodóktól.



Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Audiókommentár
Kimaradt jelenetek