Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DÓRA A FELFEDEZŐ - TOJÁSVADÁSZAT
DORA THE EXPLORER - EGG HUNT

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Rajzfilm
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Select 86
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:120 perc


1890 Ft.Nem kapható


Csatlakozz Dórához és Csizihez ebben az öt fantasztikus kalandban! Ismét a Te segítségedre van szükségük ahhoz, hogy sikerüljön megoldani az újabb izgalmas feladatokat.

A TOJÁSVADÁSZAT

Csizi pattogó labdája elszökött, ezért Dórával együtt a nyomába erednek, mialatt a Sáron és a Hídon is át kell jutniuk. Segíts nekik elkapni a labdát, még mielõtt az belepattan a Tûzhányóba!

DÓRA, A ZENÉSZ

A városi emberek zenei mulatságot tartanak, ám amikor Senor Shush az összes hangszerüket a Zenedobozba zárja, Dóra és Csizi menti meg a mulatságot.

ANYÁK NAPJA

Anyák napja van! Segíts Dórának összegyûjteni a hozzávalókat Mami sütijéhez, és segíts Csizinek, Benny-nek, Tico-nak és Isa-nak anyák napi ajándékot készíteni. De Swiper-rel vigyázz!

LEON, A CIRKUSZI OROSZLÁN

Készen állsz egy cirkuszi kalandra? Kísérd el Dórát és Csizit az Éneklõ erdõn és a Kötélhídon át, amíg eljutnak a Nagy-tetõhöz, hogy Leon cirkuszi oroszlánná válhasson!

A VARÁZSPÁLCA

Dóra és Csizi egy varázspálcát talál, ami varázsolni fog a Legmagasabb-hegy tetején. De ahhoz, hogy eljussanak oda, a te segítségedre van szükségük ahhoz, hogy rájöjjenek, a varázspálca milyen úton haladt!