Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MONTREALI BANKRABLÁS (ÚJ KIADÁS)
HOLD-UP (1985)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték, Akció
Rendezte:Alexandre Arcady
Szereplők:Kim Cattrall, Jean-Paul Belmondo
Forgalmazó:Mirax
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Surround
Francia - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:109 perc


990 Ft.Nem kapható


Grimm - nagy névrokonaihoz hasonlóan - igen magas szinten mûveli a mesélés tudományát. A különbség csupán az, hogy hõsünk emellett igen jól képzett a bankrablás, a szökés, a bunyózás és a különbözõ, a zsarukat átverõ trükkök kieszelésében is.

Grimm aktuális akciójával a legnagyobb dobására készül: triója élén besétál egy montreali bankba, hogy némi készpénzt vegyen magához - szándékát pedig egy látványos bohócjelmezzel és lõfegyverrel nyomatékosítja. A rendõrség természetesen kivonul, blokád alá veszi a tett színhelyét, hogy hosszú alkudozásba kezdjen az egyébként harminc túszt is fogva tartó bankrablókkal. Grimm azonban különbözõ trükköket bevetve, mindig túljár a zsaruk eszén és már éppen nyeregbe érezné magát, amikor kiderül, hogy társai nem túlságosan elégedettek a zsákmányelosztási-módszerével...

A kellemes, csibészes, ízig-vérig belmondós akcióvígjáték nagy sikerét mutatja, hogy - mint ahogy az a legjobb francia alkotásoknál lenni szokott - az alapsztorit felhasználva öt évvel késõbb amerikai verziót is készítettek a történetbõl az Oscarra jelölt Bill Murray, Geena Davis és Randy Quaid fõszereplésével.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Elõzetes