Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ÁMBÁR TANÁR ÚR
ÁMBÁR TANÁR ÚR (1998)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Koltai Róbert
Szereplők:Koltai Róbert, Dobó Kata, Kállai Ferenc, Reviczky Gábor, Hernádi Judit, Pogány Judit
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Nincs
Hang:Magyar - Dolby Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:86 perc


4290 Ft.Nem kapható


Ámbár Tanár Úr - becsületes nevén ifj. Baradlay Rómeó - édesapjával, idõsebb Baradlay Rómeó nyugalmazott, de még hiperaktív zenetanárral és egy kakaduval él.
Egyébként bûvésznek készült, de matek-fizika szakos tanár lett. Ami a nézeteit illeti, legalább száz év lemaradásban van, de gyorsabban számol, mint a legkorszerûbb számológépek. Szereti alaposan körüljárni a dolgokat, ám ettõl néha kissé körülményesnek tûnik, ezért is hívják Ámbárnak.
A Bajza Gimnáziumban nem bíznak rá osztályt, õ a tartalék tanerõ, akit mindig be lehet küldeni egy-egy lyukasórára. Egy látszólag átlagos nap az igazgató a 4.c. osztályba vezényli, ahol a némettanárnõt helyettesíti.
Miután rendet teremt riasztópisztolyával, sajátos bûvésztrükköket mutat be a visongó diákoknak, majd füstölgõ, kiégett ruhában menekül az osztályból. Ekkor ütközik bele a folyosón egy gyönyörû nõbe, akirõl hamarosan kiderül, hogy Kapy Tímea, 4.c-s tanuló, mellesleg vívóválogatott. Ámbár
tanár úr szerelemtõl szédülten érkezik vissza a tanáriba, ahol hamarosan kinevezik a „lenullázódott” Lantosné helyett a 4.c osztályfõnökének...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes