Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MÁSNAPOSOK 2. (BLU-RAY)
THE HANGOVER, PART II (2011) - USA

Formátum:Blu-ray
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Todd Phillips
Szereplők:Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Paul Giamatti
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Dán, Cseh, Finn, Francia, Görög, Halláskárosultaknak: Angol, Halláskárosultaknak: Német, Héber, Holland, Horvát, Izlandi, Kantoni, Kínai, Koreai, Lengyel, Magyar, Norvég, Orosz, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS HD 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Ukrán - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:102 perc


4990 Ft.Nem kapható


Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) az egzotikus Thaiföldre utaznak Stu esküvõjére. Hol itt a gond? Díjnyertes sikervígjátéka sziporkázóan humoros folytatásában Todd Phillips rendezõ rátesz még egy lapáttal: Las Vegas semmi volt ahhoz képest, ami Bangkokban történik!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

A BETILTOTT DOKUMENTUMFILM: A Másnaposok 2. készítésérõl szóló dokumentumfilmrõl, amit nem akarnak, hogy láss (magyar felirattal)
TODD PHILLIPS, POÉNGYÁROS: Kövesd végig a szereplõk szemszögébõl a rendezés folyamatát, nézd meg, hogyan valósítja meg Todd Phillips a poénötleteit (magyar felirattal)
EGY NEM MINDENNAPI MAJOM: Crystal, a majom minden szereplõ szívébe belopta magát a forgatáson, különösen Bradley Cooperébe, akit a stáb azzal ugratott, hogy egyenesen románc szövõdött közte és a cuki fõemlõs között (magyar felirattal)
CHOW MEGMUTATJA BANGKOKOT: Politikailag inkorrekt városnézés a legendás „Mr. Chow”-val. Csak erõs idegzetûeknek! (magyar felirattal)
Akciómontázs (magyar felirattal)
Bakiparádé (magyar felirattal)