Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TÖVISMADARAK (2DVD) KÉTOLDALAS LEMEZEK KÉT KÜLÖNÁLLÓ TOKBAN
THE THORN BIRDS (1983)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus, TV sorozat
Rendezte:Daryl Duke
Szereplők:Richard Chamberlain, Rachel Ward
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Portugál, Olasz, Norvég, Német, Magyar, Horvát, Görög, Francia, Finn, Dán, Cseh, Angol, Spanyol, Svéd, Szlovén
Hang:Angol - Mono
Német - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:464 perc


5990 Ft.Nem kapható


Egy pap, aki Isten és saját emberi érzelmei közt õrlõdik. Egy lány, aki az elérhetetlenre vágyik. A népszerû Tövismadarak tévésorozat e beteljesülésre váró, tiltott szerelem krónikája. Az 50 évet felölelõ szerelmi történetben vágyakkal, bosszúval, félelmekkel és szenvedéllyel teli sorsokat követhetünk végig. A hat Emmy®-díjjal* jutalmazott sorozat méltán lett a nézõk kedvence is!

1.lemez:

A-oldal – Első epizód

Mary Carson (Barbara Stanwyck), egy hatalmas birkafarm tulajdonosa, beleszeret a jóképű Ralph de Briccasart plébánosba (Richard Chamberlain). Az atya figyelmét azonban inkább Mary unokahúga, a bájos Meggie (Sydney Penny, majd Rachel Ward) ragadja meg. Mivel a fiatal plébános nem viszonozza Mary érzelmeit, a nő úgy határoz, hogy beavatkozik Ralph sorsának irányításába – és befolyását még a síron túlról is érezteti…

B-oldal – Második epizód

Meggie-hez való erős vonzódása ellenére, Ralph atya elhagyja a plébániát. Érzelmei helyett a karriert választja, és egyre magasabbra kapaszkodik az egyházi hierarchiában. A Cleary házaspár (Jean Simmons és Richard Kiley) úgy dönt, tovább viszi a farmot, de döntésük katasztrófa és halál okozója lesz.

2.lemez:

A-oldal – Harmadik epizód

A Rómában érsekké avatott Ralph atyát továbbra is kínozzák Meggie iránti érzelmei. A lány eközben – reménykedve, hogy az felejtést hoz – férjhez megy az érdes modorú Luke-hoz (Bryan Brown). Ralph atya váratlanul visszatér Ausztráliába, hogy újra Meggie-vel lehessen, de mindketten tudják, hogy boldogságuk nem tarthat soká.

B-oldal – Negyedik epizód

Évekkel Ralph atya és Meggie boldog együttléte után közös gyermekük, Dane (Philip Anglim) is papnak áll. Meggie végtelen keserűséggel veszi tudomásul, hogy a számára legkedvesebb két férfi az egyházat választotta helyette. Egy szívszorító tragédia folytán azonban kénytelen megbékélni Ralph atyával, a családjával és önmagával is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Emlékezés a sorozatra – Tövismadarak: régi barátok, új történetek