Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DOKTOR SZÖSZI - HAJRÁ SZŐKÉK! (SZINKRONOS KIADÁS)
LEAGALLY BLONDE (2001) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Robert Luketic
Szereplők:Selma Blair, Matthew Davis, Ali Larter, Luke Wilson, Victor Garber, Holland Taylor, Alanna Ubach, Jennifer Coolidge, Reese Witherspoon, Raquel Welch, Jessica Cauffiel
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Észt, Horvát, Lengyel, Lett, Litván, Magyar, Orosz, Szerb, Szlovén, Ukrán
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Orosz - Dolby Digital 5.1
Cseh - Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:92 perc


3990 Ft.Nem kapható


Milyenek a szõke nõk? Talán buták? Naivak? Kihívóak?



Elle, a gimi legszõkébb és legcserfesebb nõje kénytelen rájönni, hogy a szõke bombázók élete sem könnyû. Szerelme elhagyja õt, mert politikusi pályára készül, márpedig egy komoly joghallgató csak komoly barátnõvel mutatkozhat - szõkékrõl szó sem lehet!



Elle-t azonban nem könnyû lerázni. Elhatározza, hogy bosszút áll hûtlen barátján és a világon. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, hogy rózsaszín micisapkái, szupermagassarkú cipõi, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt aerobic-oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, fokozatosan minden megváltozik körülötte.



Nagy fákba vágja a fejszéjét: szeretné, hogy szeressék, meg szeretné találni az igazi gyilkost – és a manikûröshöz is idõben oda akar érni.