Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
RED 1-2. A TELJES SOROZAT EGY CSOMAGBAN (2DVD)
RED 1-2. (2010/2013) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Vígjáték
Rendezte:Robert Schwentke
Szereplők:Bruce Willis, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Karl Urban, Ernest Borgnine
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1


3990 Ft.Nem kapható


1. rész:

Frank Moses (Bruce Willis) egykori CIA-ügynök visszavonultan, békésen éldegél. Ám egy hajnalban arra ébred, hogy egy csapat állig felfegyverzett kommandós ki akarja nyírni. Mivel személyazonosságát felfedték, és a szívének kedves nõ, Sarah (Mary-Louise Parker) élete is veszélybe került, összegyûjti a régi csapatot egy utolsó lehetetlen bevetésre. A Warren Ellis és Cully Hamner kultuszképregényébõl készült film rendezõje, Robert Schwentke (Az idõutazó felesége) hatalmas sztárokat vonultat fel: Willis és Parker mellett Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Richard Dreyfuss, Karl Urban és Ernest Borgnine brillírozik. Nincs más feladatunk, mint hátradõlni, és élvezni ezt a parádés akcióvígjátékot.

2. rész:

Frank a kegyetlen terroristák és kormányügynökök csapatával kénytelen megküzdeni, hogy mielőbb megszerezze az új generációs tömegpusztító fegyvert. A feladat sikeres végrehajtására segítségül hívja néhány társát, akikkel Párizson keresztül Londonba, majd Moszkvába utazik. A kis csapatnak számtalan ellenséggel kell megküzdeniük, hogy megakadályozzanak egy globális méretű háborút.