Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HÖLGYVÁLASZ (SPI KIADÁS)
SHALL WE DANCE? (2004)

Formátum:DVD
Műfaj:Táncfilm, Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Peter Chelsom
Szereplők:Richard Gere, Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Stanley Tucci
Forgalmazó:SPI
Feliratok:Német, Magyar, Halláskárosultaknak: Angol, Angol, Spanyol
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Stereo
Képformátum:16:9
Hossz:102 perc


1990 Ft.Nem kapható


John Clark (RICHARD GERE) chicagói ügyvéd. Jól tudja, hogy élete csaknem tökéletes. Szereti gyönyörû feleségét (SUSAN SARANDON), felnevelt két csodálatos gyereket és karrier dolgában sem panaszkodhat. És mégis… hétköznapjai egyhangúan telnek, az ingázás idegölõ és a család általában túl elfoglalt ahhoz, hogy valójában együtt legyenek. John ezért néha eltûnõdik, hogy vajon tényleg csak ennyi lenne-e az élet.

Aztán hirtelen valami megváltozik. Az egész úgy kezdõdik, hogy John hazafelé utazván a vonatablakon át egy fiatal tánctanárra (JENNIFER LOPEZ) lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi’s Stúdióból visszabámul a férfira. Ez a pillantás szinte kísérti a férfit, és John estérõl-estére már keresi ezt a pillantást. Végül egyszer leszáll a vonatról, és beiratkozik a társastánc tanfolyam kezdõ csoportjába, anélkül, hogy ezt egy léleknek is elárulná.

John hirtelen egy teljesen új világban találja magát – a mozgás, a zene és a szenvedély világában. Ahogy ez a komoly ember szinte szó szerint könnyû léptûvé válik a táncban, egész élete, és a házassága is megváltozik.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Törölt jelenetek
Ajánló
Elõzetes
Így készült
Audiokommentár