Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FREQUENCY (FÓRUM HOME KIADÁS)
FREQUENCY (2000) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi, Thriller
Rendezte:Gregory Hoblit
Szereplők:Dennis Quaid, Jim Caviezel, Andre Braugher, Elizabeth Mitchell, Noah Emmerich
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Szlovén, Szerb, Román, Magyar, Lengyel, Horvát, Cseh, Bolgár
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 2.0
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:114 perc


1990 Ft.Nem kapható


Mi lenne, ha..? Mi lenne, ha vissza tudnál menni az idõben? Mi lenne, ha csak egyetlen eseményt is meg tudnál változtatni a múltban? Vajon milyenné válna a jövõd?



John Sullivan számára a válasz egyértelmû: jövõje csak jobbá válhatna. Talán megakadályozhatná apja halálát, aki tûzoltó volt és oltás közben vesztette életét. A csoda pedig megtörténik! Egy este John megtalálja apja régi rádióját, és megpróbálja behangolni. Sikerül is kapcsolatot teremtenie egy férfival, aki tûzoltó, és egy harminc évvel ezelõtti baseball meccs döntõjére vár. Vajon lehetséges-e, hogy John a saját apjával beszél egyazon napon, egyazon helyen csak harminc évvel korábban?



John segít megtalálni apjának a tûzbõl kivezetõ utat, és ezzel megmenti életét. Hirtelen minden megváltozik. John boldogan fedez fel újabb és újabb emlékeket apjáról. Valami azonban nem stimmel. A múlt megváltoztatásával egy teljesen új jövõt hoztak létre, melynek része az is, hogy John édesanyja egy soha meg nem oldott sorozatgyilkosság áldozatává válik. Megindul tehát a hajsza az idõn át, hogy megakadályozzák a gyilkosságokat és ezzel most már John anyjának életét mentsék meg, három évtizednyi távolságból csupán egyetlen rádióra hagyatkozva.