Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AMERIKA KEDVENCEI (SONY KLASSZIKUSOK 11.)
AMERICA

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték, Vígjáték
Rendezte:Joe Roth
Szereplők:Billy Crystal, John Cusack, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones
Forgalmazó:BONTONFILM
Feliratok:Magyar, Angol, Arab, Cseh, Egyéb, Görög, Horvát, Lengyel, Orosz, Szlovén, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:99 perc


1990 Ft.Nem kapható


Amerika a lábuk elõtt hever. Gwen és Eddie (Catherine Zeta Jones és John Cusack) egy nemzet álmait váltja valóra. Szépek, gazdagok, szeretik egymást, mellékesen pedig mozisztárok: és közös filmjeik mindig boldog happy enddel végzõdnek.
A rajongók nem tudják, mennyire utálják egymást. Legújabb filmjük premierje elõtt azonban végképp betelik a pohár, a színésznõ latin szeretõjéhez költözne, férje kiszaladna a világból. Producerük (Billy Crystal) azonban semmitõl sem riad vissza, hogy fenntartsa a látszatot. A közönség a szerelmes színészeket akar látni, így hát õ hazudik, csal, szervez és cselez a kedvükért. Amikor pedig úgy tûnik, végképp nincs kiút, beveti a félelmetes nehézfegyvert. Gwen húga, a megállíthatatlan békítõ és konspiráló (Julia Roberts) jön, hogy mindent elsimítson, és mindent felforgat. Mûködése nyomán az eddigi felfordulás csöpp átmeneti nézeteltérésnek tûnik, és kezdõdik az igazi haddelhadd. A hûtlen színésznõ férje ugyanis rájön, már nem is akarja annyira a békülést...
A romantikus komédia igazi sztárszereposztással kápráztatja el nézõit. A friss Oscar-díjas Julia Roberts partnerei mind világhírû nevettetõk: John Cusack, Billy Crystal és Catherine Zeta Jones.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Kimaradt jelenetek
Filmográfiák