Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AMERIKAI PASZTORÁL
AMERICAN PASTORAL (2016ö

Formátum:DVD
Rendezte:Hörcher Gábor
Szereplők:Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning, Peter Riegert, Rupert Evans, Száraz Dénes, Molly Parker, Dmitri Orlov, Rosa Salazar
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:102 perc


2990 Ft.Nem kapható


Meddig bízzon meg egy szülõ a gyerekében? És mi az, amit még megbocsáthat neki? Philip Roth Pulitzer-díjas regényébõl készítette el Ewan McGregor a rendezõi bemutatkozását, amelyben az amerikai álom egy postahivatal felrobbanásával hirtelen szertefoszlik. Seymour (Ewan McGregor - Trainspotting I-II., Star Wars I-III. rész) egykor a gimnáziumi focicsapat sztárja volt, a helyi szépségkirálynõt (az Oscar-díjas Jennifer Connelly - Egy csodálatos elme, Rekviem egy álomért) vette feleségül, és az álompárnak hamarosan gyönyörû kislánya született, Meredith.
Seymour mintaszerû és irigylésre méltó élete akkor vesz drámai fordulatot, amikor Meredith (Dakota Fanning - Világok harca, Nevem Sam) csatlakozik egy radikális csoporthoz, amely a vietnámi háború elleni tiltakozásként a terrorizmustól sem riad vissza. Amikor a kisváros postahivatalát a postamesterrel együtt felrobbantják és Meredith eltûnik, az FBI a lányt teszi felelõssé. Seymour persze nem tudja elfogadni az egyértelmûnek tûnõ látszatot és magánnyomozásba kezd Meredith után.