Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SZOBALÁNY
AGASSI (2016) KOREAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Duke Johnson
Szereplők:Kim Tae-Ri, Min-Hee Kim
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar
Hang:Koreai - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:144 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


„Ez a film sokkal tarantinósabb, mint bármi, amit eddig alkottam.” – jegyezte meg Quentin Tarantino az Oldboyról, Park Chan-­wook koreai rendezõ korábbi kultfilmjéről. A rendezõ ezúttal A szobalány címû mozival szögez minket a székbe: a fülledt és feszült, egyúttal lenyûgözõen látványos mozi még a legedzettebb nézõknek is tartogat meglepetéseket!

A szobalány az 1930-­as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnõt, hogy egy japán úrnõ szobalányaként férkõzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nõ pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörû nõ erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevõinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektõl hemzsegõ harcban.

Park Chan-wook korábban Berlinben Arany Medvét, Velencében Kis Arany Oroszlánt, Cannes-ban pedig a Zsûri Díját és a Nagydíjat egyaránt elnyerte. Legújabb mozija csavaros erotikus thriller, amellyel ismét a cannes-i versenyprogramban mutatkozott be a világ elõtt. A film nemcsak fordulatokban gazdag történetével, de magas mûvészi színvonalú megvalósításával is felhívta magára a figyelmet, a látványtervezõje Vulcan-díjat nyert a fesztiválon.