Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
STOTT PILATES MODERN FELFOGÁSBAN
STOTT PILATES MODERN FELFOGÁSBAN

Formátum:DVD
Műfaj:Fitness, Pilates
Forgalmazó:Neosz
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:87 perc


990 Ft.Nem kapható


Intelligens gyakorlatok, Kiváló eredmény



A Stott Pilates az eredeti Pilates gyakorlatok újragondolása. Fõ jellemzõi a változatosság, a személyre szabhatóság. Célja az optimális izomegyensúly, az erõnlét és a rugalmasság kialakítása, a sérülés veszélye nélkül. Moira Merrithew a Pilates "first ladyje", a Stott Pilates módszereit alkalmazva bemutatja a modern test-elme tornafilozófiáját a Pilates Express sorozat gyors, mégis hatékony talajgyakorlatain keresztül.



Pilates alapfokon

22 alapvetõ nyújtó és erõsítõ gyakorlat a stressz leküzdésére, a feszesebb izmokért, a rugalmasságért és a frissességért. Fókuszban a mély hasizmok erõsítése, a törzs egyensúlyának és a test-elme összhangjának kialakítása, az izmok erõsítése, nyújtása, az erõ és a hajlékonyság egyensúlyának kialakítása, a stressz és a feszültség oldása.



Pihentetõ torna

Szabaduljon meg a napi stressztõl a 21 gyengéd nyújtó, erõsítõ és légzõgyakorlattal, melyek segítenek visszatérni a teljes nyugalom és ellazultság állapotába és felkészítenek az éjszakai pihenésre. Fókuszban: szabályos mozdulatok, pihentetõ nyújtózás, légzõgyakorlatok, a testtartás javítása, a test és a lélek harmóniája.



Frissítõ torna

Töltse fel pozitív energiával mozgalmas napjait! Kényelmes és hatásos torna a vérkeringés élénkítésére, a feszültség oldására és kiváló gyakorlatsor a test ruganyosabbá tételére. A 22 gyakorlat megmozgatja a mély hasizmokat, erõsíti a gerincet és javítja a testtartást. Fókuszban: az izmok nyújtása, erõsítése és feszesítése, a törzs kondicionálása, a mély és tisztító légzés, az ízületi és a derékmerevség csökkentése.



Ez a torna sorozat mindenkinek ajánlott, életkorra és képességekre való tekintet nélkül. A fitnesz oktatók új ötleteket meríthetnek belõle.