Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRÓNOK HARCA - 6.ÉVAD (5 DVD)
GAME OF THRONES: SEASON 6 (2015)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Fantasy, Kaland, TV sorozat
Rendezte:David Benioff, D.B. Weiss
Szereplők:Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Iain Glen, Kit Harington, Sophie Turner
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:536 perc


7990 Ft.Nem kapható


AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretû jelenségként körbeünnepelt Trónok harca továbbra is töretlen népszerûségnek örvend. Azok, akik Westeros és Essos viharos eseményeit túlélték, most megpróbálják összeszedni magukat, hogy továbbmeneteljenek elkerülhetetlen végzetük felé. Kedves ismerõseink és ellenségeink új szövetségeket kötnek, hogy megnöveljék a túlélés esélyeit, míg új szereplõk is megjelennek, hogy szerte a világban kibillentsék a hatalom egyensúlyát.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

BEPILLANTÁS A FATTYAK CSATÁJA FORGATÁSÁBA
Megtudhatod, mennyi munkával járt a Trónok harca történetének eddigi legnagyobb csatájának elkészítése. A történettõl a kaszkadõrmutatványokon át a vizuális effektusok kielemzéséig egyértelmû, hogy ez az a csata, amelynek leforgatására a készítõk az elsõ évad óta vártak.

18 ÓRA A PAINT HALL STÚDIÓBAN
Nézz be a kulisszák mögé ezzel a kendõzetlen werkfilmmel a szereplõk és a stáb közremûködésével!

ÚJRA FELÉPÍTENI A DOTHRAKI VILÁGOT
Ebbõl a kisfilmbõl kiderül, hogyan alkotta meg újra a stáb az elsõ évadban megismert Dothraki világot. A jelmezektõl kezdve a dialektusokon át a világ legnagyobb tábortûzéig ez az összeállítás bemutatja azt a folyamatot, amely a jól ismert világ újjáélesztéséhez vezetett.

AUDIOKOMMENTÁROK
13 audiokommentár a szereplõkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, Peter Dinklage-dzsel, Lena Headey-vel, Kit Harringtonnal, Sophie Turnerrel, Natalie Dormerrel, Ian McShane-nel.

KIMARADT JELENETEK