Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MOLIÉRE KÉT KERÉKEN
ALCESTE Á BICYCLETTE (2013)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Philippe Le Guay
Szereplők:Lambert Wilson, Fabrice Luchini
Forgalmazó:ADS Service
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:101 perc


999 Ft.Nem kapható


Serge Tanneur (Fabrice Luchini - Szerelem a hatodikon, Született feleség) karrierjének csúcsán hátat fordított a színház világának és a francia partoktól nem messze, az Atlanti-óceán egy kis szigetén telepedett le.

Három évvel önkéntes számûzetése után, egykori barátja, az ünnepelt TV színész Gauthier Valence (Lambert Wilson - Emberek és Istenek, Babylon A.D. ) felkeresi a Serge-t, hogy rábeszélje Alceste szerepére Molière klaszikusának, A Mizantrópnak egy feldolgozásában.

Serge gondolkodás nélkül visszautasítja az ajánlatot, nem kíván színpadra állni, azonban kacérkodik a felkéréssel és felajánlja barátjának, hogy gyakoroljanak pár napot és majd az olvasópróbák végeztével ad végleges választ visszatérésérõl. Kezdetüket veszik a próbák: mindkét színész saját interpretációját próbálja bizonyítani a másiknak, gyakran örömmel megtöltve, de olykor megkeserítve a közös gyakorlást.

Ahogy haladnak a darabbal, úgy rajzolódik ki személyük, melyek hasonlóságot mutatnak a mûben szereplõ karakterekével. A próbák mindennapjai és a komédia története még szorosabb párhuzamot képez, ahogy a kettõs megismerkedik a pornószínészettel járó csillogásra vágyó szobalánnyal és egy elvált nõvel a szigeten...