Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FARKAS - SZINKRONIZÁLT VÁLTOZAT
WOLF (1994) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror
Rendezte:Mike Nichols
Szereplők:Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, James Spader, Kate Nelligan
Forgalmazó:Select 86
Feliratok:Lengyel, Cseh, Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:129 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Will Randall egy könyvkiadó - egykor sikeres - szerkesztõje. Üzleti útjáról hazafelé véletlenül elüt egy farkast. Amikor kiszáll, hogy megnézze az - általa halottnak hitt - állatot, a fenevad váratlanul a férfi kezébe harap.



Bár a sérülés nem tûnik komolynak, Randall attól fél, hogy veszett állattal volt dolga. Közérzete ugyanis megváltozik, ám ahelyett, hogy a levertség, a betegség jelei mutatkoznának rajta, úgy érzi teljesen megfiatalodott: érzékszervei élesebbé válnak, ereje megsokszorozódik, éjszakánként pedig különös vonzás keríti hatalmába. Amikor feljön az égre a telihold, Randall portyára indul a világ egyik legnagyobb város-vadonjában, New Yorkban, hogy kövesse a vér hívó szavát.



Hatalmas ereje ellenére is a biztos pusztulás várna rá, hiszen a várost rettegésben tartó fenevad után valódi hajtóvadászat indul, de rátalál egy gyönyörû asszonyra, aki a riasztó jelek dacára is vállalja szerelmét a "Farkassal". Randall-nek ez a szenvedély ad erõt ahhoz, hogy szembe szálljon üldözõivel...



Egy film, amit Jack Nicholsonra írtak. Õ az egyetlen színész a világon, aki minimális maszkmesteri beavatkozással is képes farkassá változni!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése