Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HOLDVIOLA - TÚL A VÍZEN (CD)


Formátum:CD


2990 Ft.Nem kapható


Elsõ két sikeres nagylemezével magasra helyezte a mércét az elektro-folk mûfaj hazai élcsapata, a Fonogram díjas Holdviola.
A közönség által platinává érlelt albumok után bõ 3 esztendõt vártunk az új CD-re, de úgy tûnik megérte! A koncertezéssel és dalírással töltött idõszak alatt tovább érett és finomodott a Holdviola különleges, egyéni stílusa, melyrõl az amerikai Huffington Post zenei szakújságírója így ír: „az általam ismert legjobb ötvözete a tradicionális zenének és a modern hangzásnak.”

Az új album méltó folytatása a korábbi lemezeknek, sajátos zenei világával, nehezen kategorizálható egyediségével most is különleges zenei élményt kínál a hallgatóknak. Az új Holdviola CD egyszerre felkavaró és megnyugtató. Remek példája annak, hogy az elõdök által énekelt dallamok, kimondott gondolatok, megélt érzések, megfelelõ tolmácsolásban a ma emberét is megérintik. A zene ereje hol felpörget, hol elvarázsol, néha sírni máskor meg táncolni van kedvünk.

A lemezen található 12+1 változatos hangulatú dal között rádióbarát slágerek is akadnak, mint például a címadó „Túl a vízen” címû dal.







A lemezen található dalok:



01. Zúgadoz az erdõ

02. Sír a szemem

03. Esik az esõ

04. Három árom

05. Ha folyóvíz volnék

06. Kõsziklán felfutó

07. Kicsikém

08. Túl a vizen

09. Erdõ felõl

10. Ágas – bogas

11. Folydogál egy patak

12. E kertemben

13. Fölszállott a páva (live)