Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BRUCE LEE LEGENDÁJA (2 DVD) DÍSZDOBOZOS KIADÁS
THE LEGEND OF THE BRUCE LEE (2008) - HONGKONG

Formátum:DVD
Műfaj:Életrajzi
Rendezte: Li Wenqi
Szereplők:Kwok Kuen Chan, Michelle Lang, Marc Dacascos, Wang Luoyong, Tim Storms, Ray Park
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Kínai - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:130 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


E történet a legendás harcmûvészeti ikon, Bruce Lee életét követi Hong Kongból Amerikába, majd vissza – egészen tragikus, 32 évesen bekövetkezett haláláig.

Gyerekként Bruce Lee is élvezte a gyermeki csínytevéseket s kevéssé vonzotta az iskola világa, bár már fiatalkorában kibontakozott különleges vonzalma a zene és harcmûvészetek iránt. Késõbb, mikor az Államokba ment, harcmûvészetének és filozófiájának összehangolása került érdeklõdése középpontjába. Miután befejezte az egyetemet, elkezdte tanítani saját harcmûvészeti stílusát, a Jaet Kwun Do-t, ami hírnevet s megbecsülést hozott neki az amerikai harcmûvészeti körökben.

Annak érdekében, hogy népszerûsítse a Jaet Kwun Do-t, Bruce visszatért Hongkongba s fõszerepet játszott számos olyan filmben, mint A nagyfõnök, a Tomboló Ököl és a Sárkány útja. Ezek a filmek nemcsak a Távol-Keleti mozi pénztárak számára hoztak sikert, de a nyugati közönség képzeletét is megragadták, így játszhatta el a fõszerepet A sárkány közbelépben, mely az elsõ közös produkció volt nyugat és kelet között, valamint utolsó filmje is...