Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
10 PERCES GYAKORLATOK: TÁNCOS ZSÍRÉGETÉS
10 MINUTES SOLUTION: DANCE OFF FAT FAST (2009) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Fitness, Sport
Rendezte:Andrea Ambandos
Szereplők:Suzanne Bowen
Forgalmazó:Fantasy Film
Hang:Angol - Dolby Surround
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:4:3
Hossz:50 perc


999 Ft.Nem kapható


Itt a megoldás – ráadásul 10 perces megoldás! Ennyi idõt bárki rá tud szánni egy nap az edzésre. Kifejlesztettünk 5 dinamikus pilates edzésprogramot, melyek mindössze tíz percet vesznek igénybe. Ezek az edzések kiváló fogyókúrás és alakformáló programok, melyekhez szalag segítségével igazi,
klasszikus Pilates edzésen vehetsz részt. A gyakorlatsorokat öt különbözõ edzésprogrammá formáltuk. Akár külön, akár együtt végigcsinálhatod ezt az utolérhetetlen testformáló programot!

AZ OKTATÓRÓL

Leah Sarago 15 éves táncos karriert követôen váltott pályát, és jelenleg a fitness és egészségmegôrzés területén dolgozik. Több diplomás fitness-oktató, aki az Ithaca College-on végzett táncmûvész szakon.

EGYSZERÛ KARCSÚSÍTÁS
Mozgasd a csípôd és a vállad, hadd fogyjon a tested! Ez a könnyen megtanulható tánclecke minden mozdulata igazi kalóriaégetés!

ZSÍRÉGETÕ FLÖRT
Vigyél a táncba egy kis kacérkodást, egy kis erotikát és a táncparketten minden mozdulatod csodálatos, szexi testet eredményez majd.

TÁNC – SZOBRÁSZ
Akár egy szobrász: formázd az alakodat ezzel a tánc-alapú tonizáló gyakorlatsorral. Minden mozdulatsor közelebb visz téged a csodás táncalakhoz.

ZSÍRÉGETÕ VISSZATEKINTÉS
Dobd le a kilókat ebben a retro tánc-gyakorlatban. Az emlékezetes pillanatok nemcsak jó kedvre derítenek, de még abban is segítenek, hogy megszabadulj a felesleges kilóktól.

KARDIO SWING
Ez aztán az energikus tánc. Könnyed és légies, miközben pillanatok alatt leizzaszt és égeti a zsírt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése