Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FEKETE-FEHÉR, IGEN-NEM
GRASSROOTS (2012) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Stephen Gyllenhaal
Szereplők:Jason Biggs, Tom Arnold, Lauren Ambrose, Cobie Smulders, Jole David Moore
Forgalmazó:Cinetel
Feliratok:Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:94 perc


1990 Ft.Nem kapható


Grant Cogswell körülbelül annyira jó megjelenésû, mint egy jegesmedve, sõt konkrétan jegesmedve-jelmezben járja az utcákat. Jelenleg ugyanis állástalan zenekritikus, ám komoly ambíciói vannak: be akar törni a politikai életbe.

Tíz évvel a Wall Streetet elfoglaló tüntetõk akciói elõtt volt egy ember, aki hasonlóan merész gondolatokat fogalmazott meg. Grant Cogswell azzal szólította meg a kiábrándult választópolgárokat, hogy elhitette velük, képesek túllépni saját korlátaikon, kiállni mindazért, amiben hisznek s együtt felépíteni valami nagyot. A GRASSROOTS üdítõen optimista hangvételû film, amely lerántja a leplet a politikusok színfalak mögötti sunyiságairól.

Stephen Gyllenhaal vígjátéka igaz történeten alapszik: a 2001-es Seattle-i választásokon induló Cogswell a nép egyszerû fiaként méretteti meg magát, bármennyire is tûnik ez Dávid és Góliát közötti harcnak.

A film alapjául szolgáló könyvet Grant Cogswell akkori kampánymenedzsere, Phil Campbell írta “Zionchech for President” címmel. A szerzõt a film az Amerikai pite sorozatból ismert Jason Biggs alakítja, míg Grant Cogswell szerepében Joel David Moore látható. A filmben feltûnik az Így jártam anyátokkal címû tévésorozatból ismert gyönyörû Cobie Smulders is. A filmet Jake és Maggie Gyllanhaal édesapja, Stephen Gylenhall rendezte.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Extrák:(Interaktív menük)
Képgaléria
Filmajánlók:
Nagytudásúak
Csodálatos világ
Sas kontra cápa
St. Trinian’s 2
Vörös kutya